• Bowtech_topbillede_underside1

  Bowtech_topbillede_underside1

 • Bowtech_topbillede_underside2

  Bowtech_topbillede_underside2

 • Bowtech_topbillede_underside3

  Bowtech_topbillede_underside3

 • Bowtech_topbillede_underside4

  Bowtech_topbillede_underside4

 • Bowtech_topbillede_underside5

  Bowtech_topbillede_underside5

jtemplate.ru - free Joomla templates

Klienthistorier

Dorte Kristensen:

“Jeg har modtaget Bowtech behandlinger jævnligt i en årrække.

Først på grund af smerter i skulder og nakke, derefter smerter i ryggen og nu er det som forebyggende, men også når jeg mærker optræk til fornyede Mine smerter i nakken/skulder er nu sjældne, men jeg modtager stadig behandlinger for ryggen.

I starten var det svært for mig at slappe af og dermed modtage behandlingen tilstrækkeligt. Og det tog derfor nogen tid før jeg mærkede en forandring. Men det er ikke længere noget problem.

Jeg har det rigtig godt med denne behandlingsform. Den er blid men alligevel effektiv. Og jeg oplever en dyb afslappethed efter behandlingen.

Jeg bliver tung i kroppen og har brug for at slappe af. Det er rigtig rart fordi jeg har meget svært ved at give mig selv tid til at slappe af i dagligdagen. Så jeg nyder denne ro.

Det er lidt forskelligt hvor hurtigt jeg mærker aftagen i smerterne.”

Venlig hilsen fra

Dorte Kristensen

 

Kristina

” En Bowtech behandling får min krop til at slappe af fuldstændig. I denne afslapningstilstand styr jeg ikke bevægelserne med hjernen, uden de er separerede.

Bowtech påvirker mig også følelsesmæssigt, og kan få mig til at græde eller grine højt. Efter regelmæssig behandling kan jeg konstatere at mine sygedage med hovedpine er blevet reduceret med mindst 70 %.”

Kristina 49 år

 

 

Klienthistorier