• Bowtech_topbillede_underside1

  Bowtech_topbillede_underside1

 • Bowtech_topbillede_underside2

  Bowtech_topbillede_underside2

 • Bowtech_topbillede_underside3

  Bowtech_topbillede_underside3

 • Bowtech_topbillede_underside4

  Bowtech_topbillede_underside4

 • Bowtech_topbillede_underside5

  Bowtech_topbillede_underside5

jtemplate.ru - free Joomla templates

Selve behandlingen

En Bowtech behandling varer normalt fra 15 til 45 minutter. Normalt ligger klienten på en massagebriks eller seng, dog kan klienten sidde på en stol, hvis dette er mest hensigstmæssigt.

En behandling indeholder en eller flere 'procedurer’, som hver består af et sæt greb. Grebene er blide og målrettede, og kan foretages gennem let beklædning. Mellem hvert sæt af greb holder behandleren pause i det antal minutter der er nødvendige for at give klientens krop tid til at respondere på behandlingen.

Da nervesystemet begynder at justere spændingsniveauet i musklerne, finder behandleren ud af, hvornår klienten kan tage imod det næste sæt af greb.

Intentionen med behandlingen er at skabe balance i hele kroppen ved at arbejde på den nederste del af ryggen, den øverste del af ryggen, og derefter nakken.

For at forstyrre den hvilende klient mindst muligt afsluttes alle procedurer mens klienten ligger på maven, før denne vender sig om på ryggen og bliver behandlet med de procedurer, som udføres foran på kroppen.

Under en behandling oplever klienten ofte strømninger af energi, kulde- eller varmereaktioner, og oplever en afslappethed og indre ro.

 

Antal Bowtech behandlinger

Ofte forsvinder akutte smerter efter 1-3 behandlinger.

Mere kroniske tilstande kræver ofte flere behandlinger. Behandlingen kan også gives enkeltvis som antistress behandling.

Dog må man være forberedt på, at kroppen bedst ved, hvilken problemstilling der skal behandles først. Så det er ikke altid det, man selv synes er hovedproblemet, der forsvinder først.

Se også, hvilke problemstillinger en Bowtech behandling blandt andet kan være effektiv imod.

Selve behandlingen